20. 06. 2024 | Νέα

Η IDEAL Holdings έλαβε Πιστοποίηση ISO 45001:2018

Standard Quality Control Collage Concept (1)

Η IDEAL Holdings έλαβε την πιστοποίηση ISO 45001:2018. Αυτό το σημαντικό ορόσημο υπογραμμίζει τη σταθερή της δέσμευση για διατήρηση των υψηλότερων προτύπων επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας.

Το ISO 45001:2018 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που παρέχει ένα πλαίσιο για τις οργανώσεις να βελτιώσουν την ασφάλεια των εργαζομένων, να μειώσουν τους κινδύνους στον χώρο εργασίας και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μέσω της εφαρμογής αυτού του προτύπου, η IDEAL Holdings αποδεικνύει την προληπτική της προσέγγιση στη διαχείριση της υγείας και ασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος εργασίας της είναι όχι μόνο συμμορφωμένος, αλλά και ευνοϊκός για την ευημερία των εργαζομένων της.

Η απόκτηση της πιστοποίησης ISO 45001:2018 αποτελεί δέσμευση για παροχή ενός ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας για όλους τους υπαλλήλους και τους ενδιαφερόμενους.

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της, η οποία κατέστησε αυτή την επίτευξη δυνατή. Αυτή η πιστοποίηση δεν είναι απλώς μια διάκριση, αλλά αντανακλά τις συνεχείς προσπάθειές της IDEAL Holdings να καλλιεργεί έναν ασφαλή, υγιή και παραγωγικό χώρο εργασίας.

Δείτε περισσότερα

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies