08. 10. 2024 | Νέα

Η IDEAL Holdings έλαβε Πιστοποίηση ISO 14001:2015 – Δέσμευση για Βιωσιμότητα

Standard Quality Control Collage Concept

Η IDEAL Holdings έλαβε την πιστοποίηση ISO 14001:2015, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην εφαρμογή ενός αποτελεσματικού συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αυτή η πιστοποίηση ενισχύει τις προσπάθειες της εταιρείας για αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Το ISO 14001:2015 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που επισημαίνει τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Η πιστοποίηση δείχνει την προσέγγιση της IDEAL Holdings σε θέματα βιωσιμότητας και την προθυμία για μείωση του οικολογικού αποτυπώματος των δραστηριοτήτων της. 

Η περιβαλλοντική υπευθυνότητα είναι καθοριστική για την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης των εργαζομένων της IDEAL Holdings και της εφαρμογής καινοτόμων πρακτικών, στοχεύουμε στη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης και στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης σε όλους μας. 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη, η IDEAL Holdings θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη μείωση αποβλήτων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 

 

 

Δείτε περισσότερα

Αλλαγή συγκατάθεσης Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης Cookies